Vlogul de luni. Despre cum am fost ”La țară”, Acasă!

Este luni, este zi de vlog. Iar vlogul de astăzi este despre Acasă, despre cum am fost cu Natalia ”La țară!” S-a întâmplat acum două luni, dar l-am dat azi pentru că vin sărbătorile de iarnă și o să fim împreună… Sau cel puțin o să tânjim să ne reunim familiile.

Sunt nostalgic, emoționat, poate melancoolic după ce am terminat de montat vlogul filmat ”La țară”, la Cuizăuca. Mi-am dat seama că, pentru mine, Acasă este o noțiune care poate avea și o încărcătură geografică. La Cuizăuca mi-e dragă fiecare piatră de care m-am împiedicat, fiecare gard pe care l-am escaladat.

Așa că în vlogul acesta am pus cel mai mult suflet de până acum.

Ce am făcut? Am luat-o de mânuță pe Natalia, dar și pe verișoara ei Alina, suflețelul pereche din acest Vlog. Le-am purtat pe aripile amintirilor mele din copilărie. O să le vedeți pe o caroserie de mașină. O să se cațere pe casă, o să admire o balegă de vacă, o să meargă pe urmele unei ”infracțiuni”(le arăt de unde am furat cireșe în copilărie). Fetițele se împrietenesc și cu Cârpâș, fiorosul cățel care apără gospodăria, dar care se transformă într-o jucărie ascultătoare în apropierea lor.

M-am distrat enorm filmând acest vlog. L-am lăsat fără final dintr-o superstiție. Tot timpul știi că mai e ceva ce nu ai spus, văzut, filmat, vorbit Acasă… Și că trebuie să te întorci acolo. De asta nu am pus punct.

Acum să vorbească Vlogul de luni filmat ”La țară” despre cum a fost Acasă, la Cuizăuca!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCopiii și bătrânețea...