Vlogul de luni este despre cum am fost “la tenis” la Academia Victor Hănescu

De câteva luni bune, chiar mai bine de un an, Natalia mă tot îndeamnă să jucăm tenis. Iar eu mă supun. Jucăm un tenis de sufragerie care, sper, nu-i disperă prea mult pe vecini. Ea stă într-un colț al sufrageriei, eu stau în altul și dăi, și lovește, c’așa-i în tenis.

Nataliei îi place foarte mult. Desigur, de fiecare dată câștigă, dar treaba asta nu putea continua mult. Așa că, atunci când o minunată ființă a zis: ”vrei să te duci la tenis cu Natalia la Academia Victor Hănescu?”, răspunsul nu putea să fie decât afirmativ.Nu trebuie să vă spun cine este Victor Hănescu, nu? C’mon, cine nu-l știe pe Victor Hănescu? Cred că a fost locul 26 la un moment dat în ATP. Adică, OAU! Nu am avut șansa să-l întâlnesc în ziua respectivă, dar mai e timp.

Cum Natalia era extrem de fericită, am stabilit să mergem la prima ei oră de tenis într-o seară, la ora 18.00. Aici am făcut cunoștință cu Damian și cu Camelia. Natalia a fost antrenată de Camelia. Cunoscătorii de tenis trebuie să fi auzit de această jucătoare de tenis. Cu siguranță. A fost în top 500 WTA, din păcate, a suferit o accidentare la spate.

Are un talent deosebit în a munci cu copiii. Natalia a fost efectiv vrăjită de ea. Chiar dacă eram acolo și le filmam pentru vlog, nu a observat prezența mea. S-a concentrat foarte bine pe ce avea de făcut. În ciuda spiritului ei energic, tenisul a captivat-o. Mă rog, atât cât poate fi captivat un copil de 5 ani de o muncă extrem de laborioasă. Pentru prima dată în viață am văzut cu ce se mănâncă antrenamentele de tenis și cât de complicat poate fi simpla mânuire a rachetei.

Camelia Hristea a reușit să o facă pe Natalia să stea mai bine de 30 de minute concentrată pe niște chestii foarte tehnice și meticuloase. Credeți-mă, mare lucru. De regulă, cursul de tenis are 50-60 de minute.

Detaliile despre Academia Victor Hănescu le găsiți pe site-ul lor. Am filmat și un vlog ca să vedeți cum are loc o lecție de inițiere în tenis la o vârstă atât de fragedă. Părinții nu asistă la orele copiilor și este normal acest lucru. Sper că vă este de ajutor și vă veți distra. Acum, vlogul:

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleO pățanie cu un taximetrist agresiv