Desenul ”Familia insectelor”. Eu sunt un bondar în închipuirea Nataliei… :)

Într-un moment de inspirație, Natalia a decis să ne transforme în insecte. Așa s-a născut portretul pe care l-am numit generic: Familia Insectelor. Suntem patru în pictură pentru că în momentul în care s-a realizat creația, în vizită la noi era și mătușa Nataliei, Victoria.

Așadar, de la dreapta la stânga, să prezentăm insectele.

Eu! Ăla albastru, cu o linie lungă pe haina gen rochie și cu niște pantofi negri. Sper că nu mi-a făcut și tocuri. Scrie clar, tata. Puteți observa că nu prea am gene, de fapt, nu am de loc. 🙂 În schimb, în spate mi-a atașat niște aripioare sub forma unei inimioare. Apropo, eu, tatăl Nataliei, sunt bondar.

Natalia stă lângă mine. Este o albinuță galbenă, zâmbitoare, cu antenele cele mai lungi. Micuță, harnică, energică… Chiar energetică.

După ce trecem de floarea pe care nu reușesc să o identific, o vedem pe Maia. Indicată ca Maia. Nu știu dacă vă spune ceva desenul, dar mama Nataliei este o furnicuță. Nici că se putea mai bine. Observați culoarea mov a rochiței. Vă spun un secret. Movul este culoarea preferată a Nataliei. Nu este o coincidență că a colorat-o anume așa.

Și la final, dar nu în cele din urmă, VPEA. Așa scrie Natalia numele Victoria. Așadar, mătușa Nataliei este un greiere verde, vesel și cu părul lung, curgând în bucle pe umeri.

Ne-am distrat extrem de mult când Natalia ne-a arătat desenul. De unde știm cine și ce e? Chiar ea ne-a spus. Nu am reușit să aflăm de ce a ales fiecare gâzulița să ne reprezinte… Avem noi bănuielile noastre.

PS: Observați inimioara cu o bifă? Este un semn inventat de Natalia. Înseamnă… dragoste!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAșa am devenit adulți triști, terni și plictisiți...