Am fost la ”Primul Crăciun”, un desen frumos despre nașterea lui Isus

Dacă vă era dor de Crăciun, chit că a trecut deja, chit că suntem pe sfârșitul lui Ianuarie, iar afară e vreme de primăvară… Filmul este pentru voi. 🙂 ”Primul Crăciun” este un desen pe care să-l vezi cu familia, un desen bun și frumos despre nașterea lui Isus.

Este un desen în care nu o să auziți glume cu substrat, pentru adulți. Așa că s-ar putea să vi se pare plicticos, poate de aici și notele slabe, de pe IMDB. Dar chiar dacă are o notă proastă pe IMDB, copiii se distrează. Nataliei i-a plăcut mult. A stat cu ochii lipiți de ecran. Apropo, în una dintre glume, cea mai urâta, dacă pot să zic așa, un porumbel le spune celorlalte animale: ”hei, am plecat, mă duc să fac caca pe cineva”. Au râs copii în gura mare.

Dacă aș fi copil, cred că mi-ar plăcea desenul. Dar sunt adult și nu pot să nu recunosc că pentru mine au fost anumite burți de timp petrecute pe Facebook.

Dar poate nu vreți desene din astea în care se sare, se urlă, se țopăie în neștire. Poate vreți un desen în care să fiți liniștiți, buni, curați. O să găsiți personaje fix pentru astfel de sentimente. Voi alegeți. Enjoy!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleVlogurile și copiii