Complicitatea distruge încrederea și siguranța!

Părinți, spuneți-mi că nu sunteți din ce în ce mai îngrijorați? Spuneți-mi că după cazul pedofilului din lift vă lăsați copilul nesupravegheat în afara casei? Spuneți-mi că nu vă cred. Dacă până acum nivelul îngrijorării pentru siguranța copiilor noștri era uriaș, de săptămâna trecută a atins cote de mărimi cosmice.

A contribuit la asta ”prinderea” nenorocitului. Dementul este/era polițist.

Părinți, voi realizați amploarea dezastrului? Unul care ar fi trebuit să ne apere, ne agresează sexual copiii. Și știți ce este de-a dreptul diabolic? Colegii polițistului știau despre comportamentul său deviant – îl alintau cu apelativul ”violatorul”.

De ce a rămas în sistem? De ce nu a fost aruncat ca o măsea stricată și izolat de societate?

Un sistem care apără un astfel de individ, îi devine complice, iar asta este mult mai periculos decât dementul în sine.

Dacă erați o femeie, iar creatura v-ar fi agresat; dacă erați părintele unui copil abuzat de jigodie, dar nu ați fi avut la dispoziție imaginile video… Păi, era doar cuvântul vostru împotriva cuvântului lui. Cum credeți? Cui dădea dreptate sistemul? Cum credeți, cât de credibil erați?

Nu știți să-mi răspundeți? Vă dau un indiciu. Tipul a supraviețuit multor astfel de acuzații. Instituția poliției nu l-a ejectat. Câți astfel de troglodiți există în Poliția Română și câți au beneficiat de ”protecție”?

Port pe retină imaginile din lift. Mă urmăresc și vă rog să-mi înțelegeți sentimentele de furie… Băăă, tipul era polițist. Știa ce înseamnă camerele de supraveghere, știa că sunt peste tot, inclusiv în lift. Totuși, în drumul său spre muncă, a decis să agreseze niște copii fără să-i fie frică de nimic. Era convins că sistemul îl va proteja? A fost doar prost? Dacă societatea nu punea presiune, dacă presa nu urla, dacă nu ne inflamam pe Facebook, ce se întâmpla? Oficial, colegii săi au avut nevoie de 3-4 zile să-l ”prindă”.

Încrederea în poliție este puternic zdruncinată, iar cei care încearcă să o apere ne spun că nu toți polițiștii sunt răi. Așa este. Nu toți sunt pedofili, agresori, nemernici, șpăgari și altele. Am cunoscut o groază de polițiști minunați. Umani, care te ajută dezinteresați, care își respectă statutul. Oameni minunați, cum am zis.

Cu toate acestea, care este doza de complicitate în Poliția Română? Complicitatea este cea care distruge încrederea în poliție și ne induce multă nesiguranță, nu pedofilul.

Așadar, care încredere? Care siguranță? Oare cât a rămas până când cetățenii își vor face singuri dreptate? Complicitatea ar putea naște astfel monștri… Veți dori să vă creșteți copiii într-o societate de acest tip?

Comentarii Facebook

comments

Next Article”Violatorul”