Întâmplare la semafor în prima zi din an!

Veneam la muncă în această dimineață. Jurnaliștii, pompierii, medicii și multe alte meserii au ture din acestea, păcătoase, în preajma sărbătorilor. Partea bună este că orașul era liber. În prima zi a anului bucureștenii încă dorm după cheful de ieri.

Am mers șnur, practic fără să întâlnesc mașini pe stradă. Era o plăcere să conduc. Într-un final am oprit la un semafor. Eram relaxat. Soarele de ianuarie strălucea frumos pe cerul azuriu. Priveliștea era minunată. Prima zi din an se anunța senină. Așadar, stam la semafor, s-a pus verde. Am băgat în viteză și, în momentul în care am plecat de la semafor, am auzit un claxon din spate.

Oau! Oau! Am privit în oglinda retrovizoare. Era o femeie între două vârste. Îmi făcea semn să mă grăbesc, că nu are timp să stea tot anul după mine. Am tras pe dreapta și am lăsat-o să se ducă. Trebuie să fi avut o situație de urgență maximă, dacă i s-a părut că am plecat prea lent de pe loc și o țineam la semafor.

I-aș dona de la mine cele câteva miimi de milisecundă pierdute la semafor. Sper că a ajuns la timp acolo unde se grăbea și că va avea un 2018 în care nu va fi nevoită să-i claxoneze pe toți întârziații care stau la semafor.

Mă întreb, totuși, oare ce și-a urat în noaptea de revelion? În acest an aș dori să… nu mai stau la semafor?

via GIPHY

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleSecret Santa, varianta de Revelion!