Natalia, pictorița

Nataliei îi place foarte mult să deseneze/picteze. Atât de mult, că poate sta locului și o jumătate de oră(mare lucru pentru ea, dar mai ales pentru noi). Stă, pictează, nu aleargă, nu ridică toată casa în picioare(câtă energie poate avea un copil?). În fine. Ce mă surprinde este felul în care vede lucrurile prin pictura ei.

Iată niște exemple. Mai sus, de pildă, o vedeți pe Natalia, la joacă, cu flori în mână. Interesant este că m-a făcut și pe mine, tatăl ei, sub formă de albină. Cealaltă albină e ea. Din nou ea. Apropo, chestia galbenă de la mijlocul picturii e o minge.

Pictura de mai sus(e greu să o numești pictură, dar așa e) reprezintă ceva. Nu e o simplă mâzgăleală, să știți. Va vine să credeți ori ba, dar reprezintă o… furtună.

Nu o să ghiciți niciodată ce reprezintă desenul de mai sus. Hai să vă zic eu. Este o canapea. 🙂

Acum, probabil, sunteți curioși să știți cum de mi-am dat seama ce e pe fiecare desen? Stați liniștiti! Mă dau rotund, am întrebat-o pe Nati ca să aflu.

Apropo, ca orice capodoperă, fiecare pictură este semnată. Și încă un aspect important al desenului Nataliei. Vedeți lângă numele ei o inimă? Dacă este bifată, înseamnă dragoste. Când inima e tăiată cu un X nu mai e cu iubire. Logic, nu? Tot de la ea am aflat! 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleȚara în care un ”polițist pedofil” se autocaută