Pedofilul este încă liber… Incredibil…

Și uite-așa au trecut ore bune și nici urmă de pedofil. Aș vrea să nu-i dau dreptate cuiva care mi-a zis că nu mai este de stat într-o țară în care copiii sunt abuzați sexual într-un lift, într-o scară de bloc, dar deja nu mai pot.

I-am spus, să vezi că polițiștii o să-l găsească pe nenorocit. Să vezi că o să ajungă la închisoare, iar condițiile de detenție din România nu sunt printre cele mai bune.

Am rămas fără argumente. Unde este pedofilul? De ce nu este găsit? Încă mai cred că până la urmă va fi identificat și încătușat. Ar fi culmea să nu-l prindă. Cu toate acestea, timpul se scurge în defavoarea noastră, a oamenilor normali la cap. În acest răstimp individul poate ataca mulți alți copii.

Într-o țară abia ieșită din comunism, cu foști și actuali securiști la fiecare colț de stradă, un pedofil se plimbă liber de o zi, chiar mai mult după ce a agresat 2 copii. Mi se pare strigător la cer. Și nu mai pot să argumentez nimic când mi se spune, nu mai e de stat aici…

Hai, poliția, hai, căutați-l, faceți ceva! Acesta este momentul în care contăm pe sprijinul vostru, pe reacția voastră rapidă, dacă nu ne simțim în siguranță pe străzi, noi, adulții, am vrea ca barem copiii noștri să nu fie abuzați. Faceți ceva! Știu că este sâmbătă și că ar trebui să aveți un weekend liniștit, dar pedofilii nu cunosc sărbători și nici zile libere.

Încă mi se pare incredibil ca la atâtea ore, să fi trecut vreo 24, să nu fie identificat individul… Incredibil… Iertați-mă, dar ca părinte nu pot pricepe cum de nu l-au prins?

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleEste acuzat de pedofilie și e liber! Dacă l-ai văzut, sună la 112!