Uraaa! Am găsit zăpadă în București. Unde? La patinoar, cu Natalia! (Vlog)

Natalia și-a dorit foarte mult zăpadă de Crăciun. Atât de mult, încât a menționat asta în scrisoarea către Moș Crăciun. Ba mai mult, atunci când a vorbit cu el la telefon, practic a uitat de restul cadourilor și l-a tot întrebat dacă ninge, dacă poate să-i pună zăpada la telefon să o asculte cum ninge. O înțeleg perfect. În copilărie îmi doream foarte mult zăpadă.

Voiam așa de tare să ningă, încât nu mă interesa niciun aspect neplăcut al fenomenului.

Așadar, de Crăciun, am plecat împreună să căutăm zăpadă în București. Era o căldură de primăvară când am ieșit din casă, dar noi eram îmbrăcați ca pentru o expediție la Polul Nord, doar mergeam la zăpadă. Ne-am dus întins către patinoarul din parc. Era singurul loc unde puteam vedea apă sub forma sa înghețată.

Din păcate, patinoarul era închis, așa că nimeni nu se îngrijise de calitatea gheții, care începea să se topească pe la margini, unde se formase băltoace. Dar ți-ai găsit. Natalia a ținut să încerce gheața plină de denivelări și… cu un fel de zăpadă deasupra. Era, de fapt, gheața afânată de patinele celor care fuseseră înaintea noastră. Se patina greu, dar credeți că Nataliei i-a păsat? 🙂

Aici a început vlogul nostru. Nu aveam de unde închiria patine, am stat de pe margine. Ea a patinat. Noroc că i le-am luat pe ale ei de acasă.

Apropo, au fost extrem de utile nenumăratele ore petrecute în parc pe role. Deși sunt lucruri diferite, mersul pe patine nu i-a dat mari bătăi de cap Nataliei. Poate doar o singură bătaie de cap, când l-a lovit în cădere de gheață. Dar și-a revenit repede, iar la a 10-a căzătură stătea deja mult mai sigură pe picioare.

Mai mult, a reușit să strângă niște firicele de gheață afânată, cât să facă un microbulgăre de zăpadă și să-l arunce în mine. În lipsa ninsorii, a fost bun și ăsta. Vlogul a ieșit extrem de vesel. Natalia avea ochii scânteietori. O fi fost de la lumină? O fi fost de la faptul că Moș Crăciun i-a îndeplinit dorința, i-a adus zăpadă în București…

De Crăciunul pe stil vechi(e pe 7 ianuarie), când mi-am propus să stau cu ea, mi-am promis să repet figura. Nu de patinaj artistic, ci de părinte fericit, astfel că mergem din nou La Patinoar, de data asta urc și eu pe patine. Păzea! Acum, vlogul:

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDesenul ”Familia insectelor”. Eu sunt un bondar în închipuirea Nataliei... :)