Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO este despre vacanță: Padova, Italia(episodul 1)

Pe o zloată supărătoare și apăsătoare ca cea de astăzi, când ninge și se topește imediat, am decis să vă prezint în sfârșit vlogul despre călătoria în Italia. S-a întâmplat vara. Vara trecută. Când am decis că merităm un triplu city break în Italia. Am luat la rând trei orașe. Padova, Verona și Veneția. Așadar, o să fie mai multe episoade.

Dar să începem cu începutul. Cu orășelul din nordul Italiei, Padova. Un cochet și liniștit orășel pe care merită să-l descoperiți pentru că este deosebit. Dacă vreți să cunoașteți Italia, fără aglomerația uriașă din Roma aglomerată, aici trebuie să ajungeți. Arhitectura, oamenii totul este minunat.

Am stat câteva zile și ne-am distrat foarte tare. Am bântuit pe străzi, am mâncat celebra înghețată italiană. Foarte, foarte bună. O recomand. Natalia s-a distrat mult. Călătoria cu ea a fost chiar aventuroasă, pentru că la un moment dat s-a infiltrat în rândul unor fete pe tocuri și în pantaloni foarte scurți. Acestea repetau pentru un concurs de miss, iar Natalia, la 5 ani, s-a simțit ca leul în savană, ca peștele în apă.

Vlogul despre Padova este foarte mare și, ca să nu fiu obositor de lung, l-am spart în două episoade. În episodul de astăzi veți vedea niște cântăreți ambulanți, veți vedea faza cu fetele de la miss și multe altele.

Iar acum, vlogul de luni. Enjoy!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleFaceboosclavagia