Vlogul de luni pe COJOCARI.RO: despre cum ne-am distrat(foarte tareeee) cu biclele în parc!

Io și Natalia facem o treabă bună cu vlogul. Apropo, o s-o vedeți în curând și pe mama Nataliei, pe Maia cea cu ochii albaștri, personaj într-unul din vloguri. Dar toate la timpul lor.

Natalia nu a putut să se culce aseară până când nu a văzut ultima ediție a vlogului de luni. A văzut că meșteresc la el și a insistat să se uite. Chiar a adormit nițel mai târziu decât ar fi trebuit, pe la vreo 10.30, din cauza asta.

Îmi place la nebunie vlogurile pe care le fac cu ea. Sunt micile noastre distracții, momentele de călătorii și amuzament. Nu facem vlogul de luni de prea multă vreme, dar se pare că ajungem la un public frumos. Zilele trecute am citit un comentariu extrem de cald și ne bucurăm că-i facem pe alții să se distreze cu noi.Dar să revenim la ediția vlogului de azi.

Este filmat acum 3 luni, într-o zi de toamnă târzie. Frunzele ruginite se așezau ca un covor peste tot. Parcul se dezbrăca în așteptarea iernii. Se nimerise o zi de weekend cu soare puternic. Dar nu soare din ăla, cu dinți. Ultima mângăiere caldă înainte de iarnă.

Am zis că este un moment numai bun pentru o plimbare cu biclele prin parc și, evident, pentru un vlog.

Natalia a vorbit la început rusește. Atât cât poate și cât a învățat din niște desene animate ce îi plac. Despre asta o să scriu un alt articol, pentru că este fenomenal cât de repede a învățat limba rusă doar de la desene, deși în jurul ei, inclusiv acasă, se vorbește doar româna.

Ne-am distrat enorm. Am râs, ne-am cățărat, am adunat frunze, am inventat povești și am jucat în ele. Cred că este cel mai frumos vlog – din punct de vedere vizual – pe care l-am filmat de când există vlogul de luni de pe COJOCARI.RO. Sperăm să vă placă. Și nu uitați să vă abonați pe youtube la vlogurile noastre de luni, asta dacă nu vreți să le ratați. Enjoy!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePovestea ”incendiului”