Aveți curaj să mergeți cu copilul mic la un concert de muzică clasică? Vlogul de luni este despre asta

Să escaladezi Everestul? Să reziști la coadă la Poșta Română? Să reușești să cumperi o tigaie când se deschide un hipermarket în România? Să ajungi complet zen de la București la Sinaia conducând pe DN1? Dacă aceste activități vi se par mari consumatoare de energie, nu ați fost niciodată la un concert de muzică clasică împreună cu un copil…

Când acel copil este Natalia, care are baterii Duracell alcaline Turbo Max, așteptați-vă la orice, numai la un concert văzut cap coadă, nu!

Nu știu cum sunt alții, dar io chiar vreau să-mi învăț copilul cu niscaiva muzică bună. Din asta, ușoară, de consum, găsește peste tot. Pe de altă parte, este mai dificil să consumi muzică clasică dacă nu ai obișnuință, educație. Educația pe care o începi de la vârste mici.

Pe de altă parte, nici nu insist să stea întreg concertul pe scaun. Aș fi absurd. Faptul că la concertul pe care o să-l vedeți în vlogul de azi a stat doar jumătate a fost pentru mine un dar ceresc.

M-a bucurat. Mai ales că la primele concerte la care am fost împreună, ieșeam după după numai o jumătate de oră.

Eu zic să mergeți la concert, chiar dacă ăștia micii sunt încă prea mici. Numai așa o să educăm o generație care să înțeleagă și altfel de muzică decât cea dată la radio. De manele nu zic nimic.

Astăzi stă un sfert de oră, data viitoare jumătate de concert, iar în curând va rezista tot concertul. Iar dacă părăsește sala înainte de a se termina, puteți să dați o raită pe holuri. Sunt fascinante. Noi așa am făcut. O să vedeți asta în vlogul de luni de pe COJOCARI.RO.

Apropo, un sfat de la un părinte pățit, alegeți locurile aproape de ieșire, din ultimele rânduri. Veți putea pleca rapid, fără niciun deranj pentru ceilalți spectatori.

Acum, vlogul de luni, de la un concert de muzică clasică.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleBucureștiul, dimineața, după o noapte de ninsoare(câteva poze)