Dragoste în vremea… facebookului

Cei doi erau îndrăgostiți. Se vedea de la o poștă după felul în care își sorbeau din priviri profilele de Facebook. Deși stăteau față în față, fiecare își ținea telefonul la nivelul nasului și… comunicau pe messenger.

Dragoste adevărată, virtuală, nu ca aia reală, plină de clișee și romantlâcuri expirate.

Se cunoscuseră pe Tinder, iar aplicația a decis fără drept de apel că sunt compatibili. Extrem de compatibili. Cine sunt oamenii să se opună deciziei unei mașini? Erau la prima întâlnire, iar relația părea că se așează pe făgașul normal.

Îți dădeai seama de asta după cum își aruncau galeș din 10 în 10 minute ocheade peste telefon. El voia să vadă reacția la filmulețul cu pisicuța care merge în labele din față pe care i l-a trimis ei. Haios, foarte haios.

Stăteau la masă și întâlnirea era… cea mai bună ever.

Dar să ne oprim un pic. E momentul în care ea i-a dat o inimioară la un status. În loc să o privească în ochi, el i-a răspuns. Tot cu inimioară. E clar, le este bine împreună. Reach-ul dintre cei doi crește ca pe drojdii. Dacă relația lor se va dovedi trainică, în curând vor avea aceeași bulă pe Facebook.

Nu, nu vor schimba încă statutul ”is complicated”. Cum așa? Doar sunt la prima întâlnire. Cine face asta de la primul check in comun din Centrul Istoric? Trebuie să mai treacă o vreme, să știe la ce vloggeri se uită, să afle ce seriale de pe Netflix urmăresc. Abia într-o săptămână vor face pasul cel mare: vor indica că sunt “in relation”.

Până atunci, el i-a studiat profilul. I-a pus “like” la o poză de pe plajă. Ea, stând în fața lui, i-a pus un “oau” la singura lui poză din sală.

Astăzi este 14 februarie, iar ei sunt îndrăgostiți. Până să apară primele poze împreună pe instagram și să fie tot mai prezenți în instastory-ul fiecăruia, o să-și facă un simplu selfie… împreună.

Cuplul de îndrăgostiți își consumă dragostea… în vremea facebookului.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleSunt nemuritor datorită ei!