La Veneția – Vlogul de luni de pe cojocari.ro

Mâine se termină Carnavalul de la Veneția. Noi nu am reușit să ajungem, așa că nu putem să vă spunem cum e printre măștile alea ciudate și rochiile de toate culorile. În schimb, putem să vă povestim cum e vara la Veneția. Am fost vara trecută, într-o zi de luni. De ce luni? O să vedeți în vlog.

Veneția este un oraș pe care să-l vizitați de mână cu iubita.

Veneția este orașul în care trebuie să te pierzi și să rătăcești până nu te mai țin picioarele.

Veneția este orașul pe care trebuie să-l vezi cel puțin o dată în viață. Bine ar fi să-l vezi de 70 – 80 de ori.

Am vizitat Veneția cu Maia. Iar acum, în avans de 14 februarie, vlogul acesta de luni este un fel de cadou pentru ea, frumoasa mea gondolieră pe viață.Apropo, podurile alea, străzile pietruite, aleile înguste – toate sunt dificile pentru un adult, iar pentru un copil ar fi nemaipomenit de obositoare. Așa că decizia de a merge cu Maia și de a găsi un plan de rezervă pentru Natalia a fost ușor de luat. În plus, Maia este minunată pentru vlogul filmat la Veneția.

Sper că ne scuzați că am tratat acest vlog cu umor. Ne-am distrat mult filmându-l. Am vrut să conțină ceva informații utile despre Veneția, dar să vă și distreze.

Acum, vlogul…
ps: Noi postăm câte un vlog de familie în fiecare luni. Dacă vreți să îl vedeți primii, puteți să vă abonați – click pe clopoțel, știți voi. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleÎntâlnire în parcare