E mai bine să fii femeie decât bărbat? Categoric! :)

Pfff. M-am lămurit. Bărbăția este fudulie. Cel mai bine, mult mai bine este să fii femeie. Argumentele în acest sens sunt net superioare.

Priviți femeile. Sunt mult mai frumoase decât noi. Păi, la 100 de bărbați de pe stradă, abia de găsești unul care să se apropie de un oarecare standard de frumusețe. Un Ryan Gosling se naște la un milion de bărbați. Ca să revin la femei. Ele sunt toate, absolut toate, extrem de frumoase.

Femeile au tot timpul dreptate. Bă, dar tot timpul. Ați încercat vreodată să aveți o discuție în contradictoriu cu soția, prietena, amanta, iubita, colega de birou, mama, fiica, vecina… Au mereu dreptate. Nu ai cum să câștigi într-o dispută verbală. Și, atunci, vă întreb, cum ar fi să vă simțiți ca un Dumnezeu? Să aveți tot timpul dreptate?

Femeile ne-au născut. Bărbatul a încercat să lupte împotriva biologiei. S-a epilat, s-a dat cu cremă, și-a spălat capul cu șampon de coacăză roșie de pe muntele Athos. Și-a făcut până și manichiura sau pedichiura. În zadar. Nu poate naște. Altfel zis, dacă femeia nu voia, noi nu eram.Femeile pot face mai multe lucruri o dată. Eu, de pildă, când mă concentrez pe mâncat ciorbă, păi, doar asta fac. Poate să cadă blocul în jurul meu. Sunt sută la sută dedicat mâncatului de ciorbă. Femeile, în schimb, eheheheeee… Cu o mână înfașă copilul, cu o mână cântă la pian, cu umărul ține telefonul și vorbește cu cea mai bună prietenă, cu piciorul sortează rochiile din dulap ca să o aleagă pe cea mai frumoasă și toate astea în timp ce se uită la patinaj artistic.

Femeile sunt mai deștepte decât noi, bărbații. Nu vă încărcați cu iluzii deșarte. Așa e! Orice decizie luată de un bărbat este în proporție covârșitoare sugerată de o femeie. De multe ori o face discret, abia perceptibil. Chiar și atunci când ați cumpărat mașina pe care o idolatrizați și despre care știți totul, tot femeia a fost cea care a decis: ”dragule, dar nu o să am unde să-mi pun bagajele”, ”dragule, dar culoarea asta nu te avantajează”, ”dragule, dar ceva mai confortabil nu se poate?”, ”dragule, dar dacă mai avem un copil, unde încape?”, ”dragule, dar dacă o s-o conduc eu, cum o să mă descurc fără cutie automată?”

Femeile nu aruncă șosetele în mijlocul casei, femeile se prind când mințim, femeile știu să plângă într-un milion de feluri, femeile știu să fie grațioase în orice condiție.

Ele conduc lumea și așa e normal.

Dragile noastre, vă iubim și ne închinăm în fața voastră! Știm că toate greșelile noastre sunt doar ale noastre, pe când succesul este 99 la sută opera voastră.

Comentarii Facebook

comments

Next Article”Sunt o curajoasă!” Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO: La vaccin