Maia și magazinul online de bomboane BUCURIA.RO

Maia mea minunată, fata cu ochii albaștri, care mi-a furat inima într-o zi superbă de mai, a reușit să mă uimească. Din nou. Dar așa se întâmplă când ai prea multe talente – nu te poți opri niciodată, o provocare este exact ceea ce cauți.

Așadar, Maia este frumoasă(dar pe asta v-am mai spus-o), știe să cânte(trebuie să o vedeți la pian), știe să scrie de-ți rupe inima(a făcut jurnalism mulți ani), iar mai nou(mă rog, de câțiva ani deja) face pași hotărâți și preciși într-un domeniu în care puțini au curajul să intre: antreprenoriat.

Ei nu-i place cuvântul acesta. Eu o înțeleg. Când te ocupi de dezvoltarea magazinului online BUCURIA.RO, unde pot fi găsite și comandate celebrele bomboane Bucuria de la Chișinău, este greșit să spui că faci afaceri. Nope! Livrezi bucurie, livrezi bomboane, livrezi gustul copilăriei. Asta nu mai e afacere. 🙂

De ce scriu astea? TVR a inclus-o pe Maia într-un reportaj în care s-a vorbit despre cele mai cunoscute produse fabricate în Republica Moldova. Evident, nu se putea fără bomboanele Bucuria, care nu mai au nevoie de reclamă pentru că au beneficiat de cea mai eficientă din câte există: li s-a dus vestea din om în om.

Ce voiam să vă zic, dacă veți comanda bomboane Bucuria de pe magazinul online BUCURIA.RO, veți primi bucurie, iar Maia mea… fericire. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCând îl invoci pe Dumnezeu, nu este suficient să fii civilizat