Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO: ”La tati, la muncă”

Astăzi, înțeleg, a început săptămâna altfel în școli. Știți voi, copiii merg prin diferite locuri mai mult sau mai puțin interesante, în fabrici, în uzine(care-o mai fi), la muzee, la întreprinderi, la televiziuni. La locul meu de muncă, acolo unde 8 ore pe zi fac reportajele mele, este un du-te vino amețitor.

Cu această ocazie, am zis să vă arăt în vlogul de luni cum am fost cu Natalia, la un moment dat, la PRO TV. Am intrat mai întâi în redacție la știri, dar aici mai fusese de câteva ori și tot ce a vrut, să stea la calculator ca să se uite la desene. Așa că am decis să o rup din fața calculatorului. Desene are și acasă.

Cu ce poți atrage un copil? Sincer, habar nu am. Așa că i-am amintit de cum a fost ea la televizor în emisiuni în direct și am invitat-o să vadă mai bine cum se pregătește o emisiune.

A ridicat privirea de la desenele ei captivante. Ideea nu i s-a părut rea deloc. Mă așteptam să fie mai greu. 🙂

I-am zis atunci că o duc să-i arăt cum ajunge în televizor, să-i arăt o cameră uriașă de televiziune. Cu stativ, cu tot. M-a întrebat dacă poate s-o mânuiască. Nici prin gând să-mi treacă: Natalia a manifestat interes față de tehnică, chit că este vorba de o cameră profesională de studio pe care o vedea pentru prima dată. A interesat-o chiar mai mult decât machiajul, deși, până atunci, era topită după ceva pudră de-a mamei, puțin ruj și orice trusă de machiaj.

Și chiar a învățat ceva de la un operator adevărat, cu experiență uriașă de muncă pe platourile de filmare. Mai jos vedeți vlogul de luni de pe cojocari.ro: ”La tati, la muncă!”

 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCum l-am dezvățat pe angajatul de la Lidl să-mi umble prin lucruri ca să verifice dacă am furat din magazin :)