Mica analiză a unei cerți! La coadă, într-un supermarket(VIDEO)

Am filmat imaginile de mai jos la coadă, într-un magazin. Fie, să zicem supermarket. Am asistat la atâtea jdemii de cerți la coadă, că mi-am dat seama: există un tipar al acestor certuri.

Stăteam cu telefonul în mână și, ce să vezi, am decis să filmez această ceartă, mai mult audio, ca să vedeți și voi că există un patern(mă rog, puteam să scriu tipar, dar altfel cum ați fi aflat că știu acest cuvânt pe care l-am scris greșit?).

Așadar, eram la coadă la supermarket. Norocul sau ghinionul face să fi fost la Lidl. Oameni mulți, angajați puțini, respectiv case de marcat și mai puține. Ingredientele necesare pentru cearta de mai jos.Doi soți ajunși pe la pensie au început larma. Erau supărați că din șase case doar 2 erau deschise. Așa că au amenințat cu plângeri către conducerea companiei.

Angajatul, unul din cei doi, a sărit cu replica. Că nu este de vină, că angajatorul, că sunt prea puțini la muncă, dar răspunsul nu a fost suficient pentru clienți, care și-au amintit de vremurile ”de aur” dinainte de 1989. Ce-i drept, invocarea acelor timpuri a fost, spre surprinderea mea, negativă. Apoi în discuție a fost adus Ceaușescu. Cum altfel?

Ulterior a intervenit cetățeanul terț. El intervine mereu. De data asta, replica a fost ceva de genul: ”ce căutați voi, pensionarii, la ora asta la cumpărături?” Era oră târzie și, după părerea doamnei care a sărit cu vorba, pensionarii nu ar fi trebuit să iasă la cumpărături atât de târziu. Nu a dezvoltat ideea, așa că nu o să știm niciodată de ce?

Scandalul s-a terminat brusc. Așa cum a început. Clienții au ieșit, nu înainte de a cere numărul de telefon pentru reclamații. Oare o fi sunat?

Iată imaginile video cu subtitrare pentru a înțelege mai ușor scena. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePrima excursie de una singură a Nataliei