Și m-am suit pe-o trotinetă și v-am spus postarea tătă. Vlogul de luni: cu trotineta prin Italia!

Eu, Natalia și o trotinetă. Noi doi, călătorind prin Italia. Ce-i drept, nu suntem doar noi doi, mai e și mami(și alții). Și nici măcar nu am călătorit prin toată Italia. Am fost colea, printr-un orășel de vreo 400 de mii de locuitori(chiar mai puțin) din Nordul Italiei. În Padova.

Vlogul de luni are și o premieră. Natalia vorbește rusește. Nu prea știu de ce a vrut să îi dea cu rusa… De fapt, știu de ce. Eram în Italia, lumea vorbea într-o limbă străină. Și cum singura limbă străină pe care a reușit să o învețe bine până la 5 ani este rusa, a decis să vorbească în rusă.

Și, Doamne, cât de mulți ruși am întâlnit în Italia. La un moment dat, pe stradă, Natalia a vrut să se joace cu niște cățeluși. Ei bine, proprietarii erau ruși. Nu mi-aș fi închipuit că rușii sunt atât de ”peste tot”, iar Nataliei o să-i prindă bine această limbă.

Ne-am distrat frumos. Eu nu am fost doar cameraman, producător, reporter. Am fost și traducător pentru micuța mea cu ochii verzi, care vorbea rusește. M-am gândit că nu toată audiența blogului/vlogului meu cunoaște această limbă.

Am făcut și o tonă de selfie-uri! Am râs pe săturate – mai ales Nati. Am făcut turul centrului vechi al Padovei pe trotinetă(eu eram pe picioarele mele)! Ne-a prins ploaia! Toate aceste secvențe le găsiți pe vlog. Vlogul de luni. Ce n-ați înțeles, întrebați. Și nu uitați de clopoțelul de pe youtube, ca să vă abonați și să vedeți primii vlogurile noastre. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCâți copii să faci în ziua de azi? Kate și William au deja 3!