Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO: statuia vie

Natalia a observat statuia de la distanță. A țipat și s-a dus ca racheta spre bărbatul care stătea nemișcat în piața plină de oameni. S-a oprit la câțiva metri. Statuia era în continuare nemișcată. Pe fețișoara sa se vedeau gândurile care o animau.

“Hm, e ceva ciudat la chestia asta. De piatră nu e, de metal nici atât. Dar nu se mișcă. Adulții îmi zic că e o statuie vie. Ce chestie. Adulții ăștia habar nu au de nimic. Cum poate să fie vie o statuie?”

S-a întors la noi, i-am dat niște bani. Cu pași șovăitori s-a apropiat de cutie. I-a pus acolo, iar statuia, culmea, i-a trimis o bezea. Ce chestie… Deci, se mișcă. 🙂

Toate gândurile pline de întrebări erau răzbunate. Natalia a înconjurat statuia și a exclamat: “ahaaaa, i se vede pielea”.

Omul nu se pudrase bine pe la spate, iar la gât sacoul său scotea la iveală bucăți de piele. Misterul fusese rezolvat de creierașul ei sprinten.

Acum, vlogul de luni de pe cojocari.ro. Altfel zis, cum a arătat totul, că am și filmat momentul:

Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO a fost despre o statuie vie:http://cojocari.ro/2018/04/vlogul-de-luni-de-pe-cojocari-ro-statuia-vie/

Publicată de cojocari.ro pe 3 Aprilie 2018

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleSă introducem claxonul în imnul național: ”claxonează, române!”