Voi ce faceți cu copilul când zburați ”Cu avionul”? Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO

Natalia este fascinată de avion. Atât de fascinată, că a declarat sus și tare: vrea să se facă pilot. S-o văd și pe asta. Un pilot balerină care știe să cânte așa de frumos la pian… Ar fi ceva. 🙂

“Doamnelor si domnilor, trecem prin niște turbulențe, dar pilotul este ok, tocmai a făcut un șapagat și a executat un Vivaldi de primăvară”, cred că anunțul acesta ar fi vârful de carieră pentru un pilot așa de talentat ca Natalia.

Dar să trecem la Vlogul de luni, adică ăsta de azi.

Zborul cu avionul poate fi extrem de solicitant, stresant. Unii pasageri nu sunt tocmai drăguți. Alții se îmbulzesc de parcă ar da turcii… Pentru un adult este dificil, darămite pentru un copil… Pentru un copil poate fi palpitant. Depinde, însă, de părinte.

Așadar, zborul București-Treviso(Italia). Natalai, io, Maia și familia extinsă, adică, Victoria, Radu, Marta… Sper că i-am nominalizat pe toți. 🙂

Suntem pe aeroport, la ora 6.00 dimineața. Natalia, încântată, așa cum este ea de obicei, îmi cere să începem odată vlogul. Zis și făcut. Ce veți vedea în vlogul de luni? Păi, un copil agitat care cască, însă nu-i este somn. Pur și simplu, o dor urechiușele și este soluția ei ca să-și echilibreze presiunea din urechi în timpul zborului.

Decolarea a fost un moment efervescent. L-a trăit la maximum. S-a distrat și nu mai putea, chițăia de fericire. Vă las acum cu vlogul de luni de pe COJOCARI.RO:

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleMica analiză a unei cerți! La coadă, într-un supermarket(VIDEO)