Și băieții plâng… la fotbal

Câteva momente până la începutul meciului. Fotbaliștii stau ferchezuiți la intrarea pe teren. Toți par scoși din cutie. Tatuaje frumoase, părul bine prins în codițe. Zâmbete de top modele gata de catwalk. Ronaldo ieșea în evidență cu noua coafură. Și-a vopsit capetele firelor într-un blond auriu și părea mândru de felul cum îi sătea părul – țapăn de tot. Probabil de la gel.

Camera avea un unghi foarte bun. În prim plan era Mohamed Salah, iar în planul doi chiar el, Ronaldo. Superstarul Realului îl privea pe egiptean cu niște ochi… Zici că îl mânca din priviri. Salah privea concentrat în față și își scărpina nasul… sau în nas.

De un’să știe sireacul că peste câteva momente(vreo treijdeminute, așea) o să plângă ca un copilaș. De durere, dar mai ales de furie. Villain-ul Ramos și-a intrat în rol perfect. Fără să i se miște un mușchi pe față i-a ținut mâna ca într-o menghină și s-a prăbușit pe atacantul Liverpool.

Au fost imagini greu de urmărit. Mă furnicau și pe mine ochii de la durerea lui Mo. Dacă era un om obișnuit, nu un gladiator, lui Mohamed i se disloca umărul. Din fericire este bine. Dar a ratat o finală, iar echipa i-a resimțit lipsa. Never Walking Alone, Mohamed a ieșit de pe teren însoțit de medici. Ramos a rămas și a fost huiduit de suporterii de la Liverpool.

Ramos, însă, nu a plâns. Dimpotrivă, s-a bucurat la final ridicând cupa sus di tăt. S-a și disculpat ulterior. Nu, bre, heitărilor, nu am vrut să-i fac nimic. C’așa-i în fotbal. Iar Facebook-ul s-a împărțit în două. Pro și Anti Ramos. C’așa-i în Facebook.

Dar nu au fost singurele lacrimi. A mai plâns Carvajal, scos și el de pe teren după o accidentare. Apoi a plâns Karius, portarul ghinionist, numit și Miștokarius. Și ce bine îi stătea părul. Păcat de coafeza lui. Apoi au plâns fanii Liverpool. Iar într-un final a plâns Facebook-ul. Râuri de lacrimi virtuale mă inundau de peste tot. Mai puțin de la Madrid. Acolo era bucuria maximă.

Ce să vă zic? Nici la nunta regală a lui Harry cu Meghan nu am văzut atâtea lacrimi. De fapt, dacă stau să mă gândesc, la nunta lui Harry cu Meghan am văzut-o doar pe soacra mică ștergându-și discret ochii.

Concluzia. S-au întors valorile cu fundul în sus. Veselie la nuntă și plânsete la fotbal.

Ps: acest text v-a fost oferit de MasterCard :), vorbesc serios!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePână la ce vârstă este ok să te ții de mână?