Cel mai mare dușman al celor care merg la sală este…

Telefonul mobil, desigur. Aparatul ăsta este teribil de nociv. Mai ales în cazul oamenilor dependenți(ca mine) de Facebook, Instagram, Youtube, dar și de multe alte tâmpenii fără de care omul modern nu poate respira.

Nu vă lăsați prostiți de tehnologie. Luptați cu dependența. Am văzut oameni care imediat după o serie de exerciții au stat 15 minute cu telefonul în mână. Efectiv au pierdut vremea pe Facebook.

Dacă te duci la sală, păi, concentrează-te pe ce ai de făcut. Naiba să-l ia de telefon, că tare periculos mai e…

Naiba să-l ia și pe Facebook, că, vă ziceam, am devenit tare dependent de el. În loc să tragi tare, o oră, că nu ai timp de pierdut, stai jumătate de oră pe Facebook. Am văzut foarte mulți cu aceeași problemă: fac exerciții și după aia, restul timpului, stau cățărați pe telefon.

Soluția ar fi să vă lăsați telefonul la vestiar. Doar că este o măsură extremă, iar eu vreau să cred că pot să-mi stăpânesc pofta nestăpânită de Facebook, telefon. Așadar, lupt. Până acum am repurtat multe victorii.

Ce fac? Pur și simplu trag de mine și nu deschid telefonul o oră. O oră cât sunt la sală. Sau dacă merg la clase, acolo nu prea ai pauze. Deci, adio telefon.

Așadar, aveți grijă! Hai, că am plecat. Mă duc să fac încă un exercițiu, că am scris textul ăsta pe telefon, am stat prea mult și după aia nu mai am timp de mișcare. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDuelul sau amorul aricilor :) (VIDEO)