Cum a fost la munte? Extaz și agonie

Sâmbătă am fost la munte. A fost o călătorie scurtă de o zi. A fost o evadare din București și nu ne-a părut rău. Ne-am oprit la Bușteni, unde am vizitat minunata Cascadă Urlătoare. Palatul Cantacuzino, împrejurimile.

După ce am umplut Instagram-ul, dar și…

Facebook-ul de poze, m-am uitat mai bine în jur. E greu să nu ți se strice buna dispoziție când vezi așa ceva. Eram în extaz și brusc, văd astea…

Agonie, nu alta. Merge omul pe potecă, își termină berea, râgâie și o aruncă în prăpastie. Bă, nu ar urca pe munte dacă ai chef să arunci gunoaie! Stai la bloc și sparge semințe.

Vorbeam cu gashka și am ajuns la concluzia că nu trebuie puse coșuri de gunoi pe munte, ci camere video. L-ai prins că a aruncat, când coboară de pe munte, pac, amendă. Să fie 500 de lei. Să vezi cum se învață minte.

Nu pricep! Ce plăcere morbidă să ai, să urci pe munte și să arunci gunoaie? Dacă ești obișnuit să arunci mizerie în oraș, nu ar trebui să o faci în natură. De bun simț? Se pare că nu.

Offtopic! Am fost șocat la trecerea graniței dintre Bulgaria și România, la Vama Veche. La bulgari, pe marginea drumurilor nu era niciun PET, la noi era o veritabilă groapă de gunoi.

Apropo, drumul spre munte(DN1) era cât pe ce să ne strice plăcerea! Din fericire, am plecat foarte dimineață, pe la 06.00 și am ajuns fără să stăm în ambuteiaje. La întoarcere, însă, ne-am minunat de cât de mare poate fi coada de mașini. Mare? Nu. Gigantică. Se poate vedea din cosmos. Ca să vă minunați și voi am filmat coada de mașini când ne întorceam în București. Iat-o!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCum am devenit un părinte cicălitor?