Mâine merg la întâlnirea cu Absolvenții. Liceul ”Onisifor Ghibu” din Orhei, Republica Moldova

Deci, cum vă ziceam în articolul de mai jos, sâmbătă(mâine, 25.08.2018) merg la Întâlnirea Cu Absolvenții. Pe scurt, ÎCA. 🙂

Habar nu am câți colegi urmează să vină. Problema este că sunt atât de mulți plecați din Republica Moldova, inclusiv subsemnatul este plecat, că va fi o surpriză uriașă să ne putem aduna jumătate.

Apropo, urmărind de la distanță discuțiile despre organizarea ÎCA mi-am dat seama cât de greu se face un asemenea eveniment. Adevărul: dacă niște colege inimoase și colegi săritori la nevoie rămași la vatră nu ar fi făcut demersurile necesare, ÎCA era doar un vis frumos.

Așadar, evenimentul se organizează și urmează să vă prezint poze și video după. Vom merge la liceu, vom sta în bănci, vom povesti…

Pentru mine lucrurile au luat o turnură emoțională importantă și impredictibilă. Articolul de mai jos a fost citit de foștii mei colegi, chiar și de foștii mei profesori. Dragii de ei. Iar reacțiile m-au emoționat și habar nu am ce le voi spune? Chiar nu știu. Problema este că io mi-s emoțional, siropos și nu vreau să stric ceea ce au făcut alții atât de mișto.

Dacă aveți chef să povestiți cum a fost la voi la ÎCA, aș fi extrem de fericit să ascult.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleReuniunea de liceu(partea I)