Natalia a ajuns la 6 ani! La mulți ani!

Când ne-am găndit că ar fi bine să facem un copil, nu ne-a trecut prin cap că o să fie Natalia. Nici în cele mai frumoase, mai roz și mai plăcute vise nu ne-am închipuit-o așa.

Mulți spun că este frumoasă, dar toate fetițele sunt. Noi spunem că este deosebită, dar toți părinții își consideră copiii speciali. Cei care o cunosc ne zic că este un copil cuminte și deștept, dar orice copil poate părea un îngeraș când stai cu el doar câteva minute.

Adevărul este că nu frumusețea, nu inteligența, nu zâmbetul ca apariția soarelui după furtună, nici măcar ochii verzi ca iarba în zorii zilei nu te fac deosebită, Natalia. Îmi place caracterul tău, fetița mea. Ai cu adevărat ceva frumos, micuța mea dragă: sufletul uimitor de bun.

Ieri ne jucam într-un joc de societate. Doar eu și tu. Tu câștigai mereu. Pur și simplu aveai un noroc incredibil. Zarul pe care îl aruncai îți scotea punctele la fix.

Nu eram împotrivă să câștigi, doar că eram surprins să văd cât noroc încăpea într-o mânuță de copilaș de 6 ani. Câștigai zdrobitor, dar ai simțit nevoia de fiecare dată să te bucuri calm, să mă încurajezi, să mă mângâi când nu aveam noroc. O făceai cu atâta naturalețe și cu o blândețe de îngeraș. Mi-am dat seama că vine de la forța ta interioară. Că este punctul tău de sprijin, sursa de putere pe care te vei baza în viață și că de asta te iubesc necondiționat.

Când ne-am gândit că vom avea un copil, nici prin cap să ne treacă, Natalia, că vei fi așa. Ne completezi și ești fix ceea ce trebuie. Un om în jurul căruia se rotește lumea. Faci asta natural, fără să-ți dai seama pentru că așa ești tu. Nu doar frumoasă, deșteaptă și cuminte… Ești bună, draga mea Natalia!

Când am decis să avem un copil, cineva acolo sus a zâmbit larg și a zis, mă Vitalie, mă Maia… Vă trimit pe unul din îngerii mei. Asta ca să nu vă aud că nu am grijă de voi!

La mulți ani, Natalia!

ps: Sper că atunci când vei crește, când vei putea înțelege ce vreau să zic și o să citești aceste rânduri, să fiu în continuare lângă tine. Să te îmbrățișez și să-ți spun: ești deșteaptă, frumoasă, cuminte și bună!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCum e la grădi, la serbare? Vlog pe COJOCARI.RO