Natalia se joacă cu ”My Little Pony” și face primul ei Vlog pe COJOCARI.RO

O mică introducere.

Când am început vlogul de pe canalul meu de Youtube, habar nu am avut unde o să ajungem, unde o să ajungă vlogul. Am știut doar că vreau să mă joc cu Natalia(fetița mea) și cu Maia(mama Nataliei). Că vrem să facem lucruri împreună, să ne distrăm în familie. De pildă, atunci când călătorim în familie – filmăm multe chestii care se pretează pentru un vlog. Avem și alte minunății pe care le-am putea distribui ca să-i facem pe oameni să zâmbească, să se bucure cu noi.

 

Aceasta a fost ideea inițială. Să facem un vlog de familie la care oamenii să se uite cu bucurie. Natalia are talentul acesta. Știe să-i facă pe oameni fericiți. Pe noi ne face. Zilnic.

 

Nataliei îi plac vlogurile, iar noi o lăsăm să le urmărească. Așa a învățat rusa, așa învață să vorbească în engleză. Dar și mai mult îi place să se filmeze, să vorbească la cameră. O fi moștenit-o de la noi. Maia are talent, iar eu îmi câștig existența din asta. Deci, astrele erau aliniate pentru a începe un vlog.

 

Nici prin cap să ne treacă… Nu am crezut că vom ajunge atât de repede la 1800 de ”falăuerși”. Nu ne-am gândit că unul din vlogurile noastre va prinde atât de bine și va ajunge la 364 de mii de vizualizări.

Ideea noastră de distracție, se pare, este gustată de copii, chiar și de adulți. Ce-i drept nu vrem să repetăm ce vedem prin vlogosfera românească. Încercăm să fim noi.

Într-o bună zi am fost de-a dreptul șocat. În parc, o fetiță s-a apropiat de Natalia și i-a zis, vai, te-am văzut la ”Eroi în pijama”. Inițial nu am înțeles ce zice. Dar apoi am priceput că ne văzuse pe vlog, ne urmărise vlogul. Era o fetiță complet străină, de vreo 7-8 anișori, care se bucura că a văzut-o pe Nati în viața reală. 🙂

Chestia este că Natalia chiar se pricepe la vlogging, iar pe mine mă ține acolo doar pentru că sunt tatăl ei. De milă. 🙂 Treaba asta nu putea dura prea mult. Aseară și-a făcut primul ei vlog cu jucăriile preferate. Este vorba despre My Little Pony. A filmat singurică vlogul, cu mânuța ei. Tot ea și-a creat scenariul. Eu doar i l-am montat. Că nu știe cum. Încă. 🙂

Adult fiind, m-am distrat enorm văzând ce zice și cum se joacă în primul ei vlog. Na, că am dat în mintea copilăriei cu vlogurile astea. Și nu e rău.

Vă rog să-i iertați mâna neobișnuită cu camera și scenariul cu mici improvizări. Pentru prima dată este… perfect.

ps: Parcă văd că și ăsta face vreo 100 de mii în câteva zile. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNu mai vreau să fiu celebru :)