Vlog pe COJOCARI.RO: Am fost la munte și ne-am jucat cu cățelul

Am filmat acest vlog acum 2, 3 săptămâni în urmă. Era vară, era cald, dar nu la munte, nu în Valea Doftanei. Ne-am refugiat în răcoarea montană chiar în perioada când Bucureștiul fierbea la peste 35 de grade.

Cabana am descoperit-o prin recomandarea rudelor. A fost din categoria ”știu eu pe cineva care are o cabană și e mișto”. Recomandarea a meritat.

Despre tarife, amenajare, vedeți mai multe pe site-ul lor. Noi o să vă spunem doar că ne-a plăcut, iar în VLOG o să vedeți de ce? 🙂

Pe scurt, am descoperit căsuțele astea, multă liniște, dar mai ales un cățel blănos și extrem de prietenos care ne-a păzit pe timpul sejurului. Cățelul acesta este o adevărată mascotă a cabanei.

Natalia s-a jucat cu el ore în șir. Noi, adulții, am sărbătorit ziua Maiei, am făcut un foc de tabără. Am ascultat liniștea pădurii. Am savurat un bulz adevărat. Răcoarea a fost perfectă. Atât de perfectă că, deși în câmpie erau peste 35 de grade Celsius, în Valea Doftanei noaptea nu erau mai mult de 15. Fără focul de tabără aveai nevoie de un hanorac gros, niște ghete și pantaloni. 🙂

Iar cerul acela… Nu o să-l uit niciodată. Noaptea cerul era plin de stele și promisiuni, că viața este frumoasă, iar noi vom fi fericiți până la adânci bătrâneți. Pe timp de zi era de un azuriu strălucitor.

Faptul că te poți retrage cu familia mărită(8 – 10 persoane) în această zonă frumoasă, cu munți și răcoare este o desfătare pură. Am tăiat lemne, i-am urat Maiei la mulți ani, ne-am jucat cu minunatul Ciobănilă sau Ciobănică(așa îl cheamă pe cățel). Iată vlogul:

(VA URMA)

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleTati, nu mai vreau la școală... De ce, Natalia?