Distracție la Petshop(Vlog cu Natalia)

Oriunde intrăm cu Natalia, adică în orice loc nou sau mai special, începe distracția. Iar unde începe distracția, încep și vlogurile noastre.

Salut sau bună ziua și… dăi cu aventura.

Ultima dată am intrat… într-un Petshop. 🙂

Apropo, ați observat cât de mult se distrează copiii într-un Petshop? Mă rog, să nu fie un magazin cu animăluțe chinuite. Că îi apucă tristețea. Mult mai tare decât pe adulții obișnuiți să vadă durere pe lume. 🙁

Din fericire, în Petshop-ul în care am intrat noi erau puține animale. În schimb, era mâncare și tot felul de lucruri necesare blănoaselor, patrupedelor, înotătoarelor… Nu a contat că erau puține animale. Natalia și-a pus urechi, apoi s-a prefăcut că își spală dinții cu o periuță de dinți pentru căței. 🙂 Nu înainte, desigur, de a vorbi cu peștișorul de aur. Peștișor căruia i-a zis ”Râbka”, ceea ce în rusă înseamnă pește.

Totul s-a terminat cu bine, cu o parfumare, o plimbare pe biclă și o vată pe băț.

Copiii nu au nevoie de prea multe lucruri să se distreze. Pe asta am învățat-o de la Natalia. Le trebuie un loc plin de noutăți și, foarte important, prezența noastră. Draga de ea. Cât de mult mă bucur când am zile libere și le petrecem împreună.

ps: Dacă aveți un loc pe care vreți să-l vizităm și se pretează pentru un vlog de familie, ne puteți contacta pe fb.com/cojocari.ro.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleLeapșă: 10 filme(de fapt 20) care m-au făcut să râd, să plâng, să mă entuziasmez...