Anvelopediada. Unde să-ți schimb cauciucurile în București ca să nu stai la coadă?

Noiembrie, prima zăpadă, anul de grație 2018.

Vedeți mașinile parcate aci? Nu, nu sunt parcate. Sunt o tonă de mașini înșirate pe câteva străzi, iar șirul se pierde fără să-i vezi capătul. Ce vor acești oameni?

Acești oameni vor același lucru. Toți. Să-și pună gume de iarnă și să-și descalțe mașinile de cele de vară. Stau la o singură vulcanizare. Toți. Timpul de așteptare este de 2-3-4 ore. Nu exagerez cu nimic. Oamenii stau la cozi și 4 ore să-și schimbe roțile!

M-a rugat cineva să aflu când și unde ar putea să-și schimbe cauciucurile de iarnă în București. Dar să nu stea la coadă. Mi-a trimis pozele. Am zis că nu este posibil așa ceva… Ba da, este.

În această anvelopaniadă să nu fii angajat la vulcanizare. Muncești la foc continuu. Deși, după o lună de muncă, un angajat se duce acasă cu 10 mii de lei. În schimb, să fii patron de vulcanizare. Milionar te faci. 🙂

În fine, ca să răspund la întrebarea din titlu. Există vulcanizări unde poți să te programezi online și… este simplu. Partea proastă, la una dintre vulcanizările online, programările sunt full până în 11 decembrie. Poate aveți voi noroc cu alta.

Puteți să vă lăsați mașina în fața vulcanizării și să veniți a doua zi dimineața să vă reluați locul de așteptare. 🙂 Apropo, am aflat că unele vulcanizări au organizat un fel de licitație, plătești mai mult, te bagi în față. Pe față. Vulcanizarea își selectează clienții…

Mda. Dacă sunteți disperat. Există o altă soluție. Altă vulcanizare, de pildă, mi-a spus că face schimbul roților acasă la client sau în fața blocului. Doar că, atenție, plătiți nu doar serviciul de schimbare a roților, ci și deplasarea. Iar taxa de deplasare este de 180 de lei. Cum vi se pare? Ați da banii ăștia?

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCine sunt tinerii ăștia?