Cum am petrecut de Halloween? (Poze)

– Natalia, diseară avem petrecere, i-am spus fetiței mele cu ochii verzi.
– Uraaaa, expresia feței, dar și strigătul Nataliei mi-au arătat clar ce efect a avut anunțul meu asupra ei.

– Tati, dar ce petrecere?, s-a arătat Nati curioasă după ce i-a trecut un pic euforia bucuriei.
– Păi, în primul rând, trebuie să-ți spun că sunt 2 petreceri, nu una. Tu știi ce este Halloweenul?
– Daaaa, ne costumăm în personaje de groază și ne speriem unii pe alții, mi-a arătat Natalia că era bine documentată, iar bucuria ei nu avea margini.

 

Atunci, să înceapă petrecereaaaa! Mă rog, petrecerile. Prima a fost la restaurantul Mica Elveție, unde am filmat un vlog și… am încrustat un dovleac.

 

Cam atâta concentrare a fost pe mine. Dovleacul a fost moale, doar că trebuia să mă prefac că muncesc, că este greu, nu de alta, dar Natalia ar fi vrut să-mi ia cuțitul din mână și io nu voiam sânge. Chit că eram la o petrecere de Halloween.

Vlogul nostru o să fie spectaculos. Când o să-l public, o să vedeți ce hal de dovleac, mai curând dovlecică, am putut crea. Unul foarte vesel. 🙂

 

Faza cu adevărat haioasă este alta. Gustarea de la restaurant a constat în preparate din dovleac. Interesantă era o supă – de dovleac și aceasta. Interesantă și gustoasă. Atât de bună că dacă nu ți se spunea din ce e făcută, nu-ți dădeai seama. Cineva i-a spus Nataliei: ”uite, o supă de dovleac”. Mare greșeală! Nati nu a păpat absolut nimic. 🙂 Nu a contat că era foarte gustoasă.

Ei bine, apare Cheful restaurantului, un tip jovial, extrem de prietenos cu copiii. A văzut-o pe Nati și a întrebat-o direct: ”ți-a plăcut supa mea de dovleac?”

”E foarte bună, este o supă delicioasă”, am sărit eu repede, prevăzând dezastrul. ”Spune-mi și tu, vreau să aflu părerea ta”, a insistat bucătarul-șef pe lângă Nati.

”Fuuu, nu este gustoasă deloc. Nu-mi place”, a fost răspunsul care l-a lăsat mască pe Chef.

Și eu am rămas mască de Halloween. ”Știți, habar nu am al cui e copilul ăsta, eu am venit aici și s-a agățat de mine. Chiar nu sunt tatăl ei. Asemănarea dintre noi este o coincidență”, i-am zis io Chefului…

Glumesc. Nu am zis asta. Am încercat să dreg busuiocul, dar până la urmă s-au prins oamenii că ăștia micii sunt extrem de direcți și nu se ascund să spună ce le trece prin minte. 🙂

 

A doua petrecere a fost la Ambasad’or Play. Aici ne-am și costumat. Natalia a abordat o rochie pret-a-porter de vrăjitoare cu ochii verzi. Din echipament îi lipsea mătura. 🙂

 

Tatăl vrăjitoare cu ochii verzi s-a costumat în tipul zâmbitor, dispus să stea o oră la o petrecere plină de copii gălăgioși. Un tip care și-a pierdut copilul de 3 ori în marea de copii. Credeți-mă, nu a fost deloc ușor. În schimb, a ieșit un alt vlog foarte mișto.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCum a fost prima mea petrecere de Halloween... cu Natalia? Îngrozitor! :) (VLOG)