Viața este frumoasă… alături de Natalia! Vlog: despre cum am sculptat în dovleac și am mâncat înghețată de dovleac

Acum câteva zile vă povesteam despre o supă delicioasă de dovleac pe care Nati a refuzat-o pentru că era… de dovleac. Chit că la început îi plăcuse.

Ce am uitat să vă spun, este că la scurt timp de la ”refuz”, Nataliei i s-a propus o înghețată de… dovleac. Da, ați citit bine. Iar de data asta nu a strâmbat din nas. Nu a mai contat că e dovleac. A contat că era înghețată. 🙂

Eu nu m-am supărat că a refuzat supa. Ar fi fost și culmea. Sunt încântat doar că nu s-a supărat cheful. Era mare lucru să se fi enervat și să ne fi dat afară din restaurantul său. 🙂

Cheful restaurantului Mica Elveție, pe numele său Jakob, așa cum îl cheamă pe bunicul Nataliei(adică tatăl meu), este însă un om deosebit de prietenos cu copiii. Apropo, acesta mi-a explicat o chestie care m-a lăsat mască. Pe vremuri, mâncarea de dovleac era ceva ce dădeai la animale ori mâncau oamenii foarte și foarte săraci. Astăzi, este delicatesă și se pregătesc nșpe mii de feluri de mâncăruri.

Cum ziceam, ca să ne convingă, ne-a pus în față înghețata de dovleac. Nici prin cap să-mi treacă faptul că există așa ceva. 🙂

Dar ideea acestui articol este alta. Voiam doar să vă spun că am cioplit cu Nati dovleci de Halloween. M-am distrat cu ea așa cum nu m-am distrat niciodată în altă parte, cu oricine altcineva. A fost o plăcere divină. Natalia este atentă, harnică, inventivă, dulce, haioasă, plină de idei, delicată, duduie estetismul în ea(toate astea le are de la mama ei, că eu mi-s din topor). A fost o seară nemaipomenită.

Așadar, am cioplit cel mai frumos și mai simpatic dovleac din câți există. Pardon, nu dovleac, dovleciță. Pentru că avea gene de fetiță și o coroniță în cap. Am fost atât de absorbiți de activitate, că trăgeau chelnerii de noi să ne ducem la masă, că se răcea mâncarea. Vorbesc serios.

Apoi ne-am plimbat prin Centrul Istoric al Bucureștiului. Eu, Natalia și seara călduță de octombrie. Ah, ce frumoasă este viața… alături de Nati!

Iată vlogul:

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAnvelopediada. Unde să-ți schimb cauciucurile în București ca să nu stai la coadă?