Moș Crăciun există? Ce contează, atâta timp cât există cadourile! (VLOG)

Anul acesta în familia Cojocari ne-am confruntat cu o mare problemă. Una existențială: există sau nu există Moș Crăciun? 🙂 Când am început să filmăm vlogul acesta, Natalia înclina să creadă că Moșul nu e real. Bănuiala ei era că noi părinții am fi fost cei care îi aduceam cadouri. Oau. Nu știu cine i-a băgat informația asta în cap!

Eu nu am stat să o conving de contrariul. Un adult nu o să poată păcăli niciodată un copil. Copiii sunt oricum mult mai deștepți decât adulții. 🙂 Mai ales în ceea e îl privește pe Moșneagul cu barbă albă aducător de cadouri.

Frumos este altceva, că ăștia micii, deși nu cred în Moș Crăciun, cu siguranță cred în cadouri. Așa că ne-am pus pe treabă, am completat o listă foarte scurtă de cadouri. Și din nou Nati a vrut un ponei. Practic, are o herghelie. În curând o să aibă toți poneii din My little Pony.

Noroc că eu am găsit numărul lui Moș Crăciun, l-am sunat, iar Natalia a stat de vorbă aproape o oră cu el. Discuția a fost extrem de haioasă. Sau, cum se scria pe vremuri în presa de stat, discuția a fost una cordială, în care părțile și-au exprimat păreri de bun augur. Moșul a anunțat că se va ține de cuvânt și în acest an. Ceea ce s-a și întâmplat într-un final spre marea bucurie a Nataliei.

Știu ce l-a convins pe Moș. Cântecelele pe care Nati i le-a cântat pe vlog. A cântat la pian foarte frumos. Într-un final, totul e bine când se termină cu… multe cadouri! Le-a primit ea și David, un prieten de-al Nataliei.

La finalul vlogului o să vedeți, o să vedeți câte cadouri, dar mai ales cât de bucuroasă a fost Natalia că Moș Crăciun, pardon, cadourile există!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNati a vrut să filmăm ultimul vlog pe 2018