Cristina, instructoarea care m-a impresionat mult! Vezi cum face sport deși este gravidă în luna a 9-a

Din când în când vă prezint oameni pe care îi întâlnesc la sală de sport și care mi se par supereroi. Astăzi avem o supereroină. Cineva care mi-a câștigat respectul din prima și care m-a motivat să fac mult, foarte mult sport.

Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Cristina Neacșu. Cristina are un copil mic acasă, iar al doilea îl purta cu ea în burtică la cursurile pe care le ținea în sălile WorldClass. Este instructor de sport. Face multă mișcare. Ridică greutăți, sare cu piciorul până în tavan, face tot felul de exerciții de la mai ușoare până la foarte grele. Asta deși era în ultima sa lună de sarcină.

Cristina m-a impresionat dinainte să vină cu burta la gură la clasele sale unde sărea și făcea sport de parcă nu era gravidă. Fenomenală!

Îmi câștigase respectul înainte de asta pentru felul în care știe să-i motiveze pe oameni. O respect pentru felul în care îți explică. Când te corectează, o face ca să te ajute, nicidecum nu te simți prost că nu știi ce faci. Așadar, e un învățător foarte și foarte bun!!!

Are o tehnică impresionantă. Și nu vorbesc de felul în care face fitness. Aia e impecabilă. Vorbesc de modul în care reușește să te motiveze ca să te depășești. De pildă, primul lucru pe care îl face când vede pe cineva nou, îl întreabă numele său, iar apoi îl reține. Puțini instructori reușesc asta – să ajungă până la cei pe care îi învață.

În fine. Ce voiam să vă arăt depășește orice limită a fizicului. Una din ultimele clase la care am fost la Cristina Neacșu(între timp se pregătește să nască) a fost o clasă numită bodycombat. O combinație de box, karate, capoeira și tot felul de bătăi. A țopăit și a sărit de parcă nu avea o ditamai burtă cu un copil acolo.

Dacă instructoarea Cristina Neacșu poate să facă sport deși e gravidă, pe tine ce te oprește? Las imaginile să vorbească pentru sine!

ps: A trebuit să schimb ceva melodii pentru că mă obliga youtube-ul. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePrimul dinte căzut(Vlog)