Recomandare de film: Ralph rupe netu’

Am fost cu mica mea tenismenă și vloggeriță la un film mișto. Zic eu. Zice și ea. Așa că vi-l recomand. Nati a reținut următoarele din Ralph rupe netu’.

Era o fetiță care s-a dus undeva cu mașina și a venit un băiat rău și mare, care era bun. Băiatul a ajutat-o să repare mașina. Dar nu putea să o repare. Apoi au venit și niște prințese. Mi-a plăcut foarte mult cum se jucau pe tabletă.

Ați înțeles ceva? Dacă nu, hai la film, copiii se distrează, adulții la fel. E un film cu morală, un film în care veți regăsi chestii din viața real-virtuală. Adică, tot felul de chestii din online-ul cel de toate zilele explicate într-un fel haios. Partea bună la acest film este că fiecare găsește ce vrea în el și copii și părinții lor. Practic, e de văzut încă o dată.

 

Nati a vrut să-și facă o poză singurică, fără tatăl ei la panoul cu Ralp și fetița. 🙂 Cineva a văzut poza și m-a lovit cu o sinceritate adevărată. Mi-a zis că Nati mă eclipsează. Fetița asta a mea mă eclipsează? Hahahaha. 🙂

Dar să revenim la film. Atenție, spoilere!!!

Fără să vreau am avut impresia că e ceva foarte cunoscut din copilăria mea. Pe urmă am realizat că am văzut filmul acesta în varianta românească. O variantă bună și dragă inimii mele. Cu muzica lui Eugen Doga, versurile lui Grigore Vieru, regia lui Ion Popescu-Gopo. Este vorba de Maria și Mirabela în Traznistoria. Efectiv crezi că realizatorii lui Ralph rupe netu’ s-au inspirat din acel film de colecție. Exact ca în producția românescă, fetița ajunge într-o lume fantastică să repare ceva. Exact ca în filmul românesc, fetița(la noi erau două fetițe) este ajutată, dar și încurcată de tot felul de ființe virtuale.

În fine. Mergeți la film, are și o notă bună pe IMDB, deși pentru mine acesta nu este un criteriu, iar apoi să-mi spuneți dacă nu există vădite similitudini cu Maria și Mirabela în Traznistoria. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleFrica de a vorbi în public la copiii de azi (Vlog: concertul de Crăciun al Nataliei)