Natalia joacă tenis(Vlog)

Doar cei care nu au ținut o rachetă în mână, care nu și-au dat copilul la un sport sau care nu au făcut în viața lor mai mult de câteva săptămâni legate ceva activitate fizică vor putea comenta cu ușurință rezultatele altora din sport. Pe de o parte unii vorbesc cu emfază, pe de altă parte alții vorbesc cu bătaie de joc despre echipa de tenis a României. Sincer, nu mi se pare în regulă.

Prea ușor, mult prea ușor se pun etichete. Doza de respect față de muncă, față de cei pe care îi urmărim de pe margine este prea mică. Poate că unii au impresia că dacă vor reduce importanța unor sportivi lenea și inactivitatea lor nu va mai fi atât de dureroasă. Dar nu este așa. Nu poți arunca cu noroi în cineva fără să-ți murdărești mâinile.

Fetița mea, Natalia a dorit să învețe tenis. I-am respectat-o, chit că este destul de greu, iar antrenamentele se lasă cu febră musculară, cu dureri și câte și mai câte.

Micuța mea campioană nu se lasă deși i-am spus de nenumărate ori că poate renunța. Deocamdată vrea tenis și îi place.

Uitându-mă la ea, îmi dau seama câtă muncă e în spatele unei lovituri perfecte. Repet, dintr-o parte pare prea ușor.

În jumătate de an, Natalia a reușit să-și muncească mâna, să-și inspecteze limitele, să-și stabilească orizontul. Am strâns multe exerciții făcute de micuța mea jucătoare de tenis în următorul vlog:

PS: Aceste exerciții meticuloase au fost executate la Școala de tenis ”Simona Halep”, finanțată chiar de Simona Halep, la care Nati a avut norocul să fie selectată.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleOperațiile plastice din 2300