Să sărbătorim sau nu Valentine’s Day?

Există o rezistență la VDay. Mai în glumă, mai în serios, oamenii cer să fie iubire tot anul, nu doar de Sfântul Valentin. Plus că această sărbătoare comercializată până în vârful inimioarelor de plastic te face să crezi într-o conspirație globală a consumerismului.

Îi înțeleg pe oamenii care au această reținere de a îmbrățișa Valentine’s Day cu toată inima… roșie, de plastic. Totuși, eu mă arunc fără reținere în vâltoarea sărbătorii.

Puțin îmi pasă de conspirații, comercializare, americanizare… Dacă e rost să sărbătorim dragostea, asta e. La câtă ură este în jur, e bine să vorbească toți numai despre dragoste fie și numai o zi pe an. De fapt, două zile pe an, că urmează Dragobetele. Ba nu, 3 zile, că vine 1 martie. Stop, sunt 4 zile, că urmează 8 martie. În fine. Câte zile o fi, să fie cu și despre iubire.

Da, da, aveți dreptate cei care nu suferiți Valentine’s Day. Nu e cazul să ne amintim de dragoste doar pe 14 februarie. Hei, dar cine face asta? Dacă ești cu adevărat iubit și iubești, nu-ți este suficientă o singură zi. Nu ai cum. Iar o zi anume, când toată lumea din jur forfotește de iubire, nu are de ce să te încurce să fii înamorat restul anului. Eu așa zic.

Așadar, iubiți-vă, chiar și în ziua globalizată, comercializată, americanizată a Dragostei! 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAm fost antrenorul de tenis al Nataliei(VLOG)