Trebuie să existe un iad al heiterilor

Și din nou heitereala online este ridicată la nivel de artă de unii români. Sunt foarte buni, pricepuți și rapizi în a identifica o mizerie pe care să o arunce online. Albie de porci îl vor face pe oricine, fie el și Sfântul Duh.

M-am convins încă o dată și vă aduc în fața atenției domniei voastre un caz aparte. Unul special de heitereală de manual.

Ieri a căzut ca un trăsnet pe capul heiterilor informația că o tânără de 18 ani, o româncă stabilită cu familia în Canada a ajuns să câștige un mare turneu de tenis.

În marea de veselie, de înflăcărare patriotică, heiterii au luat apă în gură. Dar nu toți. Unii au început să bată în Simona, alții în Bianca spunând deja că victoria ei uimitoare ar fi fost doar un accident.

Aș fi trecut peste, nu aș fi băgat în seamă chestia asta. Doar că în fața ochilor mi-a căzut comentariul din poza de mai sus. Un individ i-a comentat chiar pe pagina de Facebook a mamei eroinei de la Indian Wels. Îi reproșa nici mai mult, nici mai puțin că nu vorbește bine româna, ”că o bolborosește”.

Atât a înțeles individul din ce se întâmplă în jurul său. La asta a redus totul.

Vă dați seama că heitereala s-a produs din primul moment. Încă nu s-au uscat lacrimile de bucurie de pe obrajii părinților că a și apărut cineva cu reproșuri. Chipurile, nu au crescut un bun român. Bunul Dumnezeu trebuie să inventeze și un iad pentru heiteri, iar heitereala trebuie trecută de urgență la păcate.

Apropo de Bianca, poate că e bine că nu reprezintă România. Intuiesc că fanii canadieni sunt mai civilizați… Deși, dacă mă gândesc bine, dacă heiterii au găsit-o pe mama Biancăi să comenteze la o postare simplă, de bun simț, o să le fie extrem de ușor să identifice contul Biancăi să-și verse otrava acolo. Mi-e milă de sărmana fată. Sper să nu pună la inimă. Dacă pune… Păi, ar trebui cât mai repede să uite limba română!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNu o să vă vină să credeți ce s-a întâmplat într-un cartier obișnuit din București