Am câștigat la loterie :)

Nu am câștigat niciodată nimic la vreo loterie. Nimic, nimic, nimic. Sunt atât de ghinionist la faza asta, încât dacă aș fi singurul participant și doar un singur bilet câștigător, e foarte probabil să pice un meteorit și să îmi strice momentul de glorie. Adică să câștig și eu ceva la o loterie.

Doar că ghinionul ăsta s-a spart zilele trecute într-un mod surprinzător. 🙂

Eram la o petrecere. Organizatorul ne-a anunțat că domnii și doamnele ”cheflii”, în număr de vreo 50 sau chiar mai mulți, vor participa la o tombolă.

Premiile? Cel mai mare era o vacanță. Apoi urma un sac de drumeție. Cred că erau și altele. Așadar, a urmat momentul tragerii.

Io eram relaxat. Dacă tot nu câștig, de ce să fiu atent? M-am bucurat pentru cei care au câștigat niscaiva premii mici, dar nu am fost atent când mi s-a spus numele la microfon. 🙂 Noroc că Maia mea cu ochii albaștri a fost pe fază și mi-a atras atenția că mă cheamă cineva undeva.

Cam așa s-a prăbușit norocul peste capul meu și am câștigat un sac de drumeție. Un frumos sac de drumeție pentru care mulțumesc organizatorilor, dar și norocului care s-a întors cu fața spre mine.
Senzația e plăcută, chiar și pentru un sac. Stau să mă întreb cum e când câștigi ceva mai valoros? Hm, nu știu.
Acum stau să mă întreb dacă nu cumva ar trebui să joc și la Loto ca să aflu. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCity Break la Viena, Castelul Schonbrunn