Am fost la Aladdin

Daaaaaa. Noul Aladdin este un film frumos și bun. L-am văzut cu Natalia, iar mai jos o să vă spun părerea mea despre el. Cu bune și cu rele. Dar mai mult cu bune, așa cum intuiți deja.

Să spunem din capul locului că Nati a fost încântată de producție. E și greu să o faci să nu-i placă așa ceva colorat, frumos, cu cântecele, scânteietor și cu o poveste accesibilă.

Deci, dacă simțiți nevoia să mergeți cu copilul la un film care să-l țină în scaun 2 ore, go for it. Nu simți cum trece filmul.

Treaba este că nici tata/mama nu trebuie să se plictisească prea mult. Nu a fost cazul. Vă zic io.

Actorii au fost bine aleși.

Sunteți fan Will Smith? Așa ca mine? Daaaa, este prezent în toată splendoarea lui. Uriaș, verde și duh. În ultima vreme cam intrase în umbră, iar rolul i s-a potrivit mănușă. Billy Magnussen(Aladdin), Naomi Scott(Jasmine) au fost splendizi. Așa cum trebuie să fie doi actori tineri, frumoși, cu zâmbet de Hollywood. O să vă placă să-i urmăriți pe ecran.

Filmul este sincer și nu-și propune decât 2 lucruri: să te distreze și să îți spună frumos povestea. Abia după ce l-am văzut am fost curios să aflu cine este regizorul. Este Guy Ritchie, domnilor și doamnelor. Cel care poate fi acuzat de multe, dar niciodată că nu știe să spună o poveste.

Singura chestie ciudată la film, este minimalismul. Parcă m-aș fi așteptat la ceva grandoare, ceva mai mare, mai mult, mai uriaș. Nu e cazul. În plus, am făcut greșeală să mă duc la varianta dublată. Așa că nu l-am auzit pe Will cântând. Am făcut această concesie pentru Natalia.

La final, au lăsat totuși un pic din varianta originală, așa că aș vrea să-l văd din nou…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAm câștigat la loterie :)