City Break la Viena, Castelul Schonbrunn

Ați fost vreodată la Viena? Nu? Nici noi. Până ieri. Weekendul acesta nu am avut voie și nici curaj să refuzăm invitația lui ”Herzog” Radu cel frumos. Deci, iată-ne aici. În Viena. Superba Vienă. O să enunț concluziile finale, înainte de a depăna amintirile unui City Break fabulos. Așadar, merită toți banii, tot timpul și fraier am fost că până acum nu am vizitat Viena, deși este la o oră de zbor cu avionul de București.

 

Puteți zbura cu Austrian, zburați cu Taromul. Asta dacă vreți să evitați low costul. Prețurile nu sunt greutatea voastră în aur. Puteți găsi între 100 și 150 de euro dus-întors de persoană. Dar noi am fost cu Ryan Air, de fapt, Lauda. Am plătit 250 de euro pentru trei persoane dus-întors.

 

Cu copilul în Austria? Daaaa. De zece ori da și o dată nu. Mă rog, depinde de antrenamentul vostru fizic și de greutatea copilului. Sunt multe de văzut, iar căratul în brațe sau în cârcă face parte din frumusețea statutului de tată. 🙂

 

Acum realizez că toate pozele pe care le-am făcut sunt de la Castelul Schonbrunn. Viena este frumoasă. Dar acest castel îți taie respirația. Să mă scuzați, deci, că pun poze doar de aci.

 

Palatul Schonbrunn este o dovadă clară că Austria a fost imperiu. Asta dacă nu ați învățat nimic despre asta la istorie. Totul este uriaș, gigantic, măreț. Cum e și fântâna din spatele meu.

 

Măreți sunt și trandafirii pe fondul cărora ne-am fotografiat. E ca pe tărâmul inventat de Lewis Carroll în ”Alice în Țara minunilor”. Nu vă închipuiți cât de frumos arată un perete de trandafiri. Nu vă închipuiți.

 

Cum nu vă puteți închipui cât de gustoasă este înghețata vieneză. O poate confirma Natalia, care a mâncat 149 de kilograme. Glumesc. A mâncat câteva, dar foarte și foarte bune. Aici, de pildă, înghețata buble gum. 🙂

 

Iar aici este ceva ce nu o să uit toată viața. O dimineață vieneză în inima capitalei fostului imperiu, capucino, Maia și Natalia cu o înghețată în față.

 

Cum se vede după fața mea, a prințeselor mele, mi-a plăcut mult ”expediția”. Atât de mult, că mi-am umplut instagramul de insta-storiuri. Iată-le:

 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePrejudecata