BUCURIA.RO – magazin online

brandusa-copy

bucuria-ro-poza-profil-pagina-copy

Atenție! Citirea acestui articol poate cauza pofte necontrolate de bomboane Bucuria. Dacă apar manifestări plăcute și dorințe nestăpânite de bomboane Bucuria, adresați-vă linkurilor din acest articol.

Standul de bomboane Bucuria copy

Bomboanele Bucuria sunt delicioase. Nu știu pe nimeni care după ce a gustat o bomboană de ciocolată produsă de celebra fabrică din Chișinău să nu-și fi înșirat dinții într-un zâmbet satisfăcut. Pe nimeni. Bomboanele Bucuria aduc bucurie, un fapt incontestabil. De ce? Nu și-au stricat rețeta. Au păstrat gustul pe care îl ținem minte din copilărie. Nu folosesc prostii. Sunt multe explicații pe care le-am auzit de-a lungul timpului despre fenomenul Bucuria. Cert este că aceste bomboane reprezintă cazul perfect când un produs pur și simplu nu are nevoie de marketing să se impună pe piață. Bomboanele Bucuria au reușit să cucerească clientul român deși nu e niciun fel de publicitate la televizor sau la radio. Cred că este visul oricărui producător să fie iubit fără să investească în reclamă.

pruna-in-ciocolata copy

Inițial bomboanele au fost aduse în România de studenți, de românii basarabeni. Și eu eram rugat de colegi să le aduc Bucurie. O făceam cu drag. E foarte plăcut să-i vezi pe adulți fericiți ca niște copii. Sunt bomboanele copilăriei noastre, îmi explicau colegii țopăiala și fericirea lor. Au dreptate. Chișinăul de seară, Prună în ciocolată, Caisă în ciocolată, Vișină în ciocolată, Griliaj… Mmmm, cum să nu-ți placă? Când muști din bomboană simți cum ciocolata, pruna, caisa se sparg în mii de bucățele, iar senzația de plăcere se împrăștie cu viteza luminii în sute de mii de sinapse și îți cuprinde tot corpul. Oamenii au dreptate. Bomboanele Bucuria sunt bune, foarte bune.

lapte-de-pasare-frisca

Din fericire, bomboanele Bucuria pot fi găsite la vânzare și în București. Unde? Faceți un drum până în Mall AFI Palace Cotroceni din sectorul 6, mergeți în zona de restaurante, urcați scările rulante și o să vedeți mare, în stânga, scrie Bucuria. Cred că veți putea și degusta. Dar poate vreți să cumpărați online… Da, se poate. Iată un link: www.bucuria.ro. Dacă nu vă descurcați puteți să sunați la numărul afișat pe site și să comandați prin telefon. Puteți plasa o comandă chiar pe pagina de facebook: facebook.com/www.bucuria.ro. Ceea ce e superb la acest site, dacă nu știi exact ce fel de bomboane îți plac, poți lua o cutie, un mix de bomboane, sigur găsești ceva pe gustul tău.

pauza-de-bucurie-cu-cafea copy

PS: În timpul scrierii acestui articol câteva bomboane Bucuria, mmmm, foarte delicioase, au avut de suferit. ?

visine-in-ciocolata copy

Leave a Reply

1 Comment

  1. Thiago

    Sunt așa de gustoase… Și îmi aduc parcă o bucățică din Moldova… Tocmai acolo, la Chișinău, am cunoscut bomboanele „Bucuria” și le-am cumpărat ca să le ofer prietenilor din România și alor mei în Spania. Trebuia să cumpăr mai multe…