Dan Balan a scos o nouă piesă în rusă. Ce succes are la public?

Dan Bălan pare să fie cel mai iubit român… din Rusia și Ucraina.

A scos o nouă piesă de succes!

Este în limba rusă, ca multe din ultimele creații ale artistului nostru român – așa a spus de multe ori despre sine, că se consideră român.

Românul nostru este extrem de apreciat de ruși sau de vorbitorii de limbă rusă. Orice realizare a sa este hit. Am citit un pic comentariile de la clip, curge miere pe acolo.

În nici 24 de ore de la lansare, piesa a reușit să adune pe YouTube 1,3 milioane de vizualizări. Se pare că oamenii sunt încantați de abordarea retro, hipiotă.

Înainte de această piesă, Dan Bălan mai scrisese și în limba ucraineană o frumusețe de cântec. Acesta, în ciuda relațiilor tensionate dintre Ucraina și Rusia, a fost primit cu multă căldură la Moscova și la Kiev. Mai ales că se numea simbolic: “A ierta!”

Totuși, cea mai de succes piesă rămâne să fie piesa în română “Dragostea din tei”, cântată împreună cu talentații săi colegi, Radu Sîrbu și Arsenie Toderaș.

Revenind la “Iubirea ca-n cântece”, Dan Bălan este aici un fel de Sergiu Nicolăescu. În sensul bun. Un om orchestră. A scris versurile, a scris muzica, a regizat clipul, a și jucat alături de Vladislava Gleba – o frumoasă ucraineancă!

Lasă un răspuns